Få jobben gjort

Vi kan svare deg på hvilke datautstyr du egentlig trenger for å få jobben gjort, skaffer det, leverer og installerer. Og når utstyret er på plass og i bruk, er vi alltid der for å hjelpe om det skulle være nødvendig.

Ekstern IT- avdeling

I over 20 år har vi jobbet med et bredt spekter av bransjer. For mange av kundene har vi i praksis fungert som en ekstern IT- avdeling. Gjennom alle disse årene har vi tilegnet oss høy kunnskap om hva som virker, og hva som ikke gjør det. Dette er lærdom som kommer alle våre kunder til gode.

Kjøp alt på ett sted

Vi leverer og monterer datautstyr fra bl. annet Fujitsu, Lenovo, HP, Dell og Apple. Komplette serverpakker og nettverk, møteromsløsninger, monitorer, TV, telefoner, lesebrett og mindre printere.

Snakk med oss før du kjøper IT- utstyr, det kan lønne seg.

Microsoft Office365

Mail er for mange det aller viktigste arbeidsverktøyet. Vi har mange års erfaring med Office 365, har bred erfaring med system og feilretting, og kan sørge for at nede-tiden blir kortest mulig når uhellet først er ute.

Support og sikkerhet

Via våre nettsider bistår vi med rask, brukervennlig og trygg fjernhjelp, mens det noen ganger er hensiktsmessig med personlig oppmøte. Kort responstid er nesten like viktig for oss som for våre kunder. Rask respons er ett av våre viktigste konkurransefortrinn.

 

Datasikkerhet

Hacking og virusangrep på IT- infrastruktur er blitt et økende problem, og metodene blir stadig mer sofistikerte. Vi leverer antivirusprogram fra ESET, en prisbelønnet og fleksibel programvare som kan skreddersys den enkelte bedrift behov.

Datalagring

Vi tilbyr også back up- løsninger og lagring hos oss på sikre servere.

Ring oss på 70 10 30 30 for en Data Assistanse- prat.